Meet The Team

Julie 

Al op jonge leeftijd hebben mensen nood aan een moment van ontspanning en rust. Maar hoe kan je ontspannen? Hoe kan je jezelf tot rust brengen? Door mijn praktische ingesteldheid probeer ik concrete oefeningen en trukjes aan te leren die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. 

Jong geleerd is oud gedaan! 

Bij de volwassenen ligt de focus op het juist leren ademen en werken aan een soepel en sterk lichaam. Wat ik geleerd heb tijdens de opleiding relaxatietherapie aan de KU Leuven neem ik mee in al mijn lessen.

Ik wil een bijzondere ondersteuning bieden aan mensen met een angststoornis en stressgerelateerde klachten. Via yoga en ademhaling gaan we samen op weg om je terug vertrouwen te laten krijgen in je eigen lichaam.

Leen

Ik ben Leen De Wulf, yogateacher en coach bij Temdewolf.

Temdewolf is er voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een diagnose. Yoga, coaching, bootcamp, ... keuze genoeg om je eigen kracht terug te vinden en vol zelfvertrouwen weer op pad te kunnen gaan.

Temdewolf is er ook voor kinderen, want kinderen en yoga gaan perfect samen. Ze hebben ook nood aan rust en stilte, zeker wanneer ze prikkelgevoelig zijn, moeite hebben in het maken van contacten, anders zijn dan andere kinderen, ... De kinderen leren juist ademen, zich focussen, maar ook ontspannen. Yogahoudingen worden afgewisseld met spelletjes zodat het een rustig en gezellig moment wordt.

Follow

©2020 by Happy Little Buddha                                   yoga en relaxatietherapie voor volwassenen en kinderen in Schoten en Merksem

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now