Follow

©2018 by Happy Little Buddha         yoga voor volwassenen en kinderen

Yoga

Start to yoga 

Al lang aan het denken om eens uit te proberen of yoga wat voor jou is?

Dan is dit de ideale gelegenheid: met respect voor ieders lichaam gaat we zowel stretchen als de spieren versterken. Een diepe buikademhaling wordt onze focus! Beginners meer dan welkom.

Dinsdag 20.15u-21.15u in LDC Cogelshof, Deuzeldlaan 49 te Schoten

Dstress  

Yoga tegen stress gaan goed samen, omdat Yoga zich onder andere richt op het vinden van balans. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel. De houdingen zijn erop gericht het parasympatisch zenuwstelsel van ons lichaam te activeren, ook wel de rem van ons lichaam genoemd. Een uur pure quality time voor jezelf. Beginners meer dan welkom.

Donderdag 19u-20u op de yogazolder Happy Little Buddha Boekenborglei 52 te Schoten

Tarieven

Losse les €12

10beurtenkaart €100

Relaxatietherapie

Privébegeleiding voor iedereen die worstelt met stress, angsten en hyperventilatie. Na een intakegesprek werken wij in een rustige omgeving om jouw stressniveau naar beneden te halen. Daarnaast krijg je ook praktische tips mee die je zelf kan toepassen in stresssituaties en oefeningen die je thuis kan doen om te ontspannen. Er zijn veel methoden binnen de relaxatietherapie en wij gaan samen op zoek welke het beste bij jou past.

Vaak is de stap naar relaxatietherapie groot omdat je al lang gevangen zit in een negatieve spiraal van chronische stress. Daarom mag u mij steeds eerst telefonisch contacteren (0495686350) om af te toetsen of dit iets voor jou is en om eventuele vragen te kunnen stellen. 

Workshops

Partner yin yoga op 27 september van 19.30-21.00u

Prijs €15 per persoon - inschrijving verplicht via vieijrajulie@hotmail.com

Voor Partner Yoga hoef je geen relatie te hebben. Ook met een vriend(in), je zus/broer is het heel leuk om samen te bewegen en elkaar net iets verder in de houding te helpen. Er wordt net als bij ‘gewone’ yoga fysieke elementen als stabiliteit, uithoudingsvermogen en flexibiliteit aangesproken. De extra dimensie is de intimiteit : vertrouwen op de ander, elkaar het beste gunnen, plezier en profijt delen. De ander aanmoedigen of je volledig overgeven. Zonder aan de ander te gaan trekken, neem je elkaar op een veilige manier net dat stukje verder mee.